Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПравителството и Министерството на енергетиката на Руската федерация

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка PexelsПравителството и Министерството на енергетиката на Руската федерация
Коментари Харесай

Руското правителство: Няма да допуснем недостиг на бензин това лято

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Pexels

Правителството и Министерството на енергетиката на Руската федерация работят за попречване на дефицит на бензин в страната това лято. Това съобщи в сряда министърът на енергетиката на Руската федерация Николай Шулгинов в изявление за телевизионния канал Русия-24 в коридорите на Санкт Петербургския интернационален стопански конгрес (ПМЕФ).

" Правителството на Руската федерация, Министерството на енергетиката на Руската федерация и други ведомства работят, с цел да предотвратят развиването на сюжет за дефицит на гориво през лятото ", сподели той.
Шулгинов добави, че нарастването на цените на бензина на едро е лимитирано от ограничения на кабинета, което основава условия за постоянна обстановка на съветския пазар на бензин. „ Това основава обстановка, при която смяната в цените на петролните артикули ще бъде в границите на динамичността на инфлацията “, сподели той.
Както акцентира Шулгинов, министерството продължава да следи обстановката с цените на петролните артикули, а също по този начин управлява графика на ремонтите в рафинерията.
Ръководителят на Министерството на енергетиката на РФ също чака, че до края на годината покачването на цените на дребно на бензин няма да надвиши инфлацията.

Международният стопански конгрес в Санкт Петербург, проведен от Фондация Росконгрес, се организира от 2 до 5 юни. Темата на форума тази година е „ Отново дружно. Икономика на новата действителност ”. Събитието ще включва също конгреси за МСП, Здравословен живот, Лекарствена сигурност и специфична младежка секция, SPIEF-Junior. SPIEF 2021 се организира персонално при съблюдаване на всички ограничения за епидемиологична сигурност. ТАСС работи като информативен сътрудник и фотохостинг организация на събитието.Това е политическо решение, сигурни са събеседниците на вестника.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР